Dupa 8 ani in care am impartasit ganduri cu cei aproape 40.000 de persoane care au urmarit postarile acestui blog, am decis sa trec la un nivel mai inalt. Nu stiu ce va urma, poate nu vor mai fi la fel de multi cititori sau "curiosi" insa, sper sa fie macar unul sau doi care va fi incurajat de acele postari. Vor fi mai multe lucruri interesante, pe langa postari, vor fi si altele, ca de exemplu o biblioteca, de unde vei putea descarca gratuit carti (crestine) electronice (ePub, PDF, MOBI, azw...etc), sau carti cu link-uri inspre magazinele de unde le poti cumpara; jocuri (intrebari din Biblie) direct pe site, fara a fi nevoit sa instalezi programe in calculator. Pentru moment versiunea pentru telefon este in lucru, asa ca, daca vrei sa arunci o privire, ai linkul mai jos. Pentru moment recomand sa intri de pe un calculator, pana versiunea pentru telefon va fi gata. Multumesc pentru atentie si vizita. Pana site-ul va fi gata, mai sunt exact:

NOUL BLOG va fi disponibil >>> AICI

Sunday, April 6, 2014

Lucrarea ta, care e?

      Cateva lucruri care ar trebui sa ne faca sa ne schimbam gandirea despre cei care predica si sa ne faca sa apreciem mai mult pe cei care slujesc acolo in fata...

      Stiai ca si tu trebuie sa ai o lucrare in Biserica, chiar daca stai in banca si spui ca nu sti sa reciti, spui ca nu ai voce de cantat, spui ca nu esti bun la predica sau la dat indemnuri pentru rugaciune...? Lucrarea ta este aceea de a te ruga pentru cei care o fac, nu sa arunci in ei cu vorbe urate, cu prviri care ii indeamna mai degraba sa se aseze iar jos, nu sa te ridice pe tine cand ai nevoie de ridicare, nu sa ii judeci ca sunt imbracati nu stiu cum, sau sa iesi afara din Biserica atunci cand un frate care TIE nu iti place se ridica sa cante sa predice sau sa spuna o poezie...ROAGA-TE pentru el, nu il descuraja, incurajeaza-l chiar daca nu te vede, ca esti ascuns acolo in spate...
      Stiai ca de multe ori, ei se roaga pentru problema ta, chiar daca nu iti spun asta, ei se roaga pentru tine, iar atunci cand copilul, sotul/sotia, sunt bolnavi, ei vin cu zile de post si rugaciuni si se roaga cu lacrimi pentru tine ca Dumnezeu sa te atinga, pe tine sau pe cei din familia ta, nu le mai intoarce spatele cand ei sunt acolo in fata ci lasa fiecare cuvant pe care Dumnezeu vrea sa il transmita prin ei, sa iti patrunda in inima si in suflet, iar atunci cand ai o intrebare, ai o nedumerire, sa iti aduci aminte ca Dumnezeu ti-a vorbit printr-o poezie pe care fratele "X" a recitat-o, iar tu ai luat aminte la cuvintele ei mai mult decat la imbracamintea fratelui, ai ascultat o predica mai cu inima deschisa si nu ai tinut cont ca predicatorul a trecut cu 5 minute peste program...? 
      Esti de atatia ani in Biserica, iar daca merg in Biserica respectiva sa te caut, poate fratii imi vor spune, "Mai, dar asta e membru la noi?" Nici macar nu te cunosc, de facut o slujba in Casa Domnului, nu faci, de ajutat cand se anunta ca o familie are nevoie de o masina de lemne, nu isi poate plati facturile la curent sau gaz, nu ajuti...banii pe care trebuie sa ii dai Domnului, nu ii dai pentru ca, zici tu, fratii isi cumpara masini pe banii tai...nu te teme, nu dai tu atatia bani incat sa isi cumpere ei masini, si in plus, tu ii dai pentru Domnul, nu te mai intreba ce se intampla cu banii tai, daca i-i dai Domnului, are El grija de ei, poate ca vrea sa ii dea mai departe cuiva care are nevoie de bani, tu i-ai dat Lui, nu te mai gandi ce se intampla, nu esti un contabil mai corect ca si Dumnezeu, si in plus, nu esti un crestin mai bun sau nu te pocaiesti ca mergi si dai de stire altora ca "fratii din comitet/conducere ti-au luat banii..." nu e treaba ta asta, banii ce ii dai Domnului, sunt ai Lui, El face ce vrea cu ei...nu trage concluzii gresite, daca nu esti sigur de o problema, nu te amesteca, lasa-L pe El sa lucreze ca e mai bine. 
      Lucrarea ta conteaza mai mult decat crezi tu, poate prin acea rugaciune a ta, Dumnezeu va vorbi unei persoane si acea persoana scapa de probleme, si datorita lucrarii tale, ca te rogi pentru cel din fata...continua sa faci asta. 

No comments:

Post a Comment

Comentariile tale pot sa incurajeze...