Dupa 8 ani in care am impartasit ganduri cu cei aproape 40.000 de persoane care au urmarit postarile acestui blog, am decis sa trec la un nivel mai inalt. Nu stiu ce va urma, poate nu vor mai fi la fel de multi cititori sau "curiosi" insa, sper sa fie macar unul sau doi care va fi incurajat de acele postari. Vor fi mai multe lucruri interesante, pe langa postari, vor fi si altele, ca de exemplu o biblioteca, de unde vei putea descarca gratuit carti (crestine) electronice (ePub, PDF, MOBI, azw...etc), sau carti cu link-uri inspre magazinele de unde le poti cumpara; jocuri (intrebari din Biblie) direct pe site, fara a fi nevoit sa instalezi programe in calculator. Pentru moment versiunea pentru telefon este in lucru, asa ca, daca vrei sa arunci o privire, ai linkul mai jos. Pentru moment recomand sa intri de pe un calculator, pana versiunea pentru telefon va fi gata. Multumesc pentru atentie si vizita. Pana site-ul va fi gata, mai sunt exact:

NOUL BLOG va fi disponibil >>> AICI

Sunday, February 16, 2014

Cu un minut inainte de moarteDe multe ori punem "problema" NEpocaintei in felul urmator:
*Nu ma pocaiesc pentru ca inca sunt prea tanar si sunt multe lucruri pe care le am de facut;
*Nu ma pocaiesc pentru ca e pacat sa iti schimbi religia;
*Nu ma pocaiesc pentru ca nu ma lasa parintii sa o fac;
*Nu ma pocaiesc pentru ca nu stiu cum sa o fac;
*Nu ma pocaiesc pentru ca sunt bine asa cum sunt;
*Nu ma pocaiesc pentru ca  mai am timp, o sa ma pocaiesc la batranete...ca pana la urma, si talharul de pe cruce s-a pocait la fel, in ultimul minut de viata...deci...am si eu timp.
      Dar vreau sa iti pun cateva intrebari:
*De ce spui ca esti inca prea tanar? Biblia spune ca noi trebuie sa fim ca si Isus, ei bine, Isus la varsta de 12 ani, era in templu, nu a asteptat ca parintii sa Ii spuna ca trebuie sa mearga acolo, El inainte de a-I spune parintii a facut asta.Nu esti prea tanar, s-ar putea sa nu ajungi varsta la care sa spui ca esti pregatit sa te pocaiesti.
*Ai multe de facut, si care, o mare parte din aceste lucruri, te vor trimite pana in adancul iadului, gandeste-te putin, la cate din lucrurile pe care tu le faci ca si tanar, ai avea curajul sa inviti si pe un frate din comitetul Bisericii (chiar daca nu ar trebui sa inviti pe cineva din comitet, Insusi Dumnezeu e langa tine in fiecare moment) sa ia parte la lucrurile pe care tu le faci? Dar de ce nu te gandesti ca ai atatea de  facut, ca si tanar, dar cu care poti sa il faci pe Dumnezeu sa ii placa de tine...
*Spui ca e pacat sa iti schimbi religia...dar cerceii pe care ii porti ca sa arati altora cat de bogata esti tu, nu e pacat? Sa iti schimbi partenerii de viata din saptamana in saptamana, nu e pacat? Sa schimbi pachetele de tigari si sticlele goale cu cele pline nu e pacat?
*Nu te lasa parintii sau sotul/sotia, dar de cand viata vesnica o decide altcineva pentru tine? De cand alege altcineva unde iti petreci vesnicia?
*Nu stii cum sa o faci...? Cauta o Biserica, un pastor sau un preot...cu siguranta te va ajuta, dar mai mult decat ei, te ajuta o Biblie, care, daca o citesti, cu siguranta te va ajuta...
*Mai ai timp? De unde stii? Auzi atatea salvari, ziarele sau televiziunile spun despre accidente si oameni care mor in ele, oameni care spun ca maine vor incepe o noua zi si vor face "cu tare" sau "cu tare" lucru, si in clipa urmatoare sunt chemate salvari, descarcerari sau chiar masinile care ii vor duce acoperiti cu un cearsaf. Nu sti ca viata de multe ori este asa cum este, scurta pentru unii, si de multe ori credem noi ca e nedrepta...insa e asa cum e...noi trebuie sa ne schimbam, nu sa incercam sa schimbam timpul sau viata...cand crezi ca e ultimul tau minut? Nu ai de unde sa stii cand e...deci, nu astepta sa te pocaiesti in ultimul minut, nu ai de unde sa stii cand e...

No comments:

Post a Comment

Comentariile tale pot sa incurajeze...