Dupa 8 ani in care am impartasit ganduri cu cei aproape 40.000 de persoane care au urmarit postarile acestui blog, am decis sa trec la un nivel mai inalt. Nu stiu ce va urma, poate nu vor mai fi la fel de multi cititori sau "curiosi" insa, sper sa fie macar unul sau doi care va fi incurajat de acele postari. Vor fi mai multe lucruri interesante, pe langa postari, vor fi si altele, ca de exemplu o biblioteca, de unde vei putea descarca gratuit carti (crestine) electronice (ePub, PDF, MOBI, azw...etc), sau carti cu link-uri inspre magazinele de unde le poti cumpara; jocuri (intrebari din Biblie) direct pe site, fara a fi nevoit sa instalezi programe in calculator. Pentru moment versiunea pentru telefon este in lucru, asa ca, daca vrei sa arunci o privire, ai linkul mai jos. Pentru moment recomand sa intri de pe un calculator, pana versiunea pentru telefon va fi gata. Multumesc pentru atentie si vizita. Pana site-ul va fi gata, mai sunt exact:

NOUL BLOG va fi disponibil >>> AICI

Saturday, January 25, 2014

La inceput de an 2014


 
Spun versurile unei cantari, pe care de cateva zile o ascult fara oprire si pe care o am in minte atat in metrou, pe drum sau la locul de munca: 

"Încă un an pe firul vieţii
S-a înfăşurat acum complet 
Bucuriile au trecut iute
Dar tristeţi şi dureri s-au scurs încet.

Cine poate şti ce-aduce anul,
Care-n faţă stă ca un mister?
Va aduce el o alinare
Celor ce mereu o cer?

Încă un an a smuls din inimi
Pe unii dragi şi iubiţi din jurul nost´
Au plecat plini de n
ădejde
Sau de groază că au trăit fără rost.

Cine poate şti ce-aduce anul
Dacă-n el te vei putea trezi?
Sau înfăşurat mai tare-n noapte
Fără grijă vei trăi.

Încă un an, ce înseamnă asta?
E un nou, un nou tribut din viaţa ta.
Cercetează-te, ce fel de lucruri
Ai plătit şi care e valoare lor.

Cine poate şti ce-aduce anul
Câţi în el vor mai putea păşi.
Va fi oare el o întâlnire
Sau pe mulţi va despărţi.

Încă un an e haina vieţii
Nu lua în deşert cursul lor.
Niciodată nu poţi a-i întoarce
O, grăbeşte-te să fi în pasul lor.

Cine poate şti ce-aduce anul
Ce sfâşie inima cu-amar
Vei găsi în anii ce-au să vie
De-ţi pierzi timpul în zadar.

Încă un an, pricepe-acuma
Nu te înşela cu vorbe dulci
Scoală-te, priveşte bine
Ce-ai făcut, ce-ai adus, ce poţi s-aduci?

Dacă pe Isus păstrezi în viaţă
Barca ta îţi va pluti uşor
Şi atuncea când e în pericol
El te apără din nou."

Suntem din nou la inceput de an, ca si anul trecut, in care poate multi am promis ca ne vom tine mai mult sa cautam Fata Domnului. Multi promitem si azi ca anul acesta vom fi mai pocaiti, mai buni, mai placuti lui Dumnezeu...Inca un an s-a scurs si ne aducem aminte de cei dragi, care au plecat de langa noi si pe care poate inca ii plangem. Vedem atatea cazuri in care tineri mor in accidente si pentru care multi plang acum, dar mai peste putina vreme uita...nu uita ca ziua de astazi pt tine e un dar, nu astepta sa mai treaca si anul acesta, nici macar ziua asta nu esti in stare sa o termini fara ajutorul lui Dumnezeu, nu astepta sa fi mai bun anul acesta, incepe sa fi mai bun ACUM.
Nu te consola tu singur, spunand ca nu e nicio graba sa te pocaiesti, ca mai ai vreme si ca maine va fi mai bine, pentru ca nu sti daca maine mai te trezesti.
Poti tu sa stii ce aduce anul acesta, o alinare sau o viata mai buna?
Gandeste-te la aceste cuvinte si nu te considera tu singur intelept, crezand ca viata ta e una care nu se sfarseste asa usor, ca nu ai cum sa pleci de pe acest pamant asa, din senin...(daca crezi asta, nu uita ca moartea nu intreaba, la fel ma va lua si pe mine, si la fel te va lua si pe tine..."din senin") Sau Dumnezeu nu iti va cere permisiunea sa te ia...te va  lua cand va stii El ca trebuie sa te ia...Dumnezeu are planuri cu noi, depinde cum te pregatesti...viata oricum trece, dar depinde cum trece ea.

No comments:

Post a Comment

Comentariile tale pot sa incurajeze...