Dupa 8 ani in care am impartasit ganduri cu cei aproape 40.000 de persoane care au urmarit postarile acestui blog, am decis sa trec la un nivel mai inalt. Nu stiu ce va urma, poate nu vor mai fi la fel de multi cititori sau "curiosi" insa, sper sa fie macar unul sau doi care va fi incurajat de acele postari. Vor fi mai multe lucruri interesante, pe langa postari, vor fi si altele, ca de exemplu o biblioteca, de unde vei putea descarca gratuit carti (crestine) electronice (ePub, PDF, MOBI, azw...etc), sau carti cu link-uri inspre magazinele de unde le poti cumpara; jocuri (intrebari din Biblie) direct pe site, fara a fi nevoit sa instalezi programe in calculator. Pentru moment versiunea pentru telefon este in lucru, asa ca, daca vrei sa arunci o privire, ai linkul mai jos. Pentru moment recomand sa intri de pe un calculator, pana versiunea pentru telefon va fi gata. Multumesc pentru atentie si vizita. Pana site-ul va fi gata, mai sunt exact:

NOUL BLOG va fi disponibil >>> AICI

Friday, February 22, 2013

Ti-ai imbratisat astazi fiul?


Cat de importanta este imbratisarea unui tata?
Urmareste videoclipul de mai sus, in mod special, pe langa durerea unei "intinderi" la muschii piciorului drept, pe langa faptul ca era gata sa renunte dar s-a ridicat, a respins ajutorul medicilor si dincolo de faptul ca a continuat sa alerge chiar si cu dureri ingrozitoare de muschi (cei care au trecut prin asta stiu despre ce fel de durere si cat de puternica e ea), tatal sau a venit in ajutor, nu a contat prea mult, tot pe ultimul loc a ajuns, insa citeste textul de pe tricoul si sepcii tatalui, pe tricou scrie: "TI-AI IMBRATISAT ASTAZI FIUL?" iar pe sapca scrie: "FA-O!"
Tu ti-ai imbratisat astazi fiul, sau ai continuat sa arunci cu vorbe urate in el si astazi? Daca nu ai facut-o, du-te langa el si spune-i ce nu i-ai spus de mult, poate, spune-i ca esti mandru de el...nu il va face mai bun la invatatura copil din clasa, dar ii vei ridica moralul...va fi cel mai fericit!

1 comment:

Comentariile tale pot sa incurajeze...