Dupa 8 ani in care am impartasit ganduri cu cei aproape 40.000 de persoane care au urmarit postarile acestui blog, am decis sa trec la un nivel mai inalt. Nu stiu ce va urma, poate nu vor mai fi la fel de multi cititori sau "curiosi" insa, sper sa fie macar unul sau doi care va fi incurajat de acele postari. Vor fi mai multe lucruri interesante, pe langa postari, vor fi si altele, ca de exemplu o biblioteca, de unde vei putea descarca gratuit carti (crestine) electronice (ePub, PDF, MOBI, azw...etc), sau carti cu link-uri inspre magazinele de unde le poti cumpara; jocuri (intrebari din Biblie) direct pe site, fara a fi nevoit sa instalezi programe in calculator. Pentru moment versiunea pentru telefon este in lucru, asa ca, daca vrei sa arunci o privire, ai linkul mai jos. Pentru moment recomand sa intri de pe un calculator, pana versiunea pentru telefon va fi gata. Multumesc pentru atentie si vizita. Pana site-ul va fi gata, mai sunt exact:

NOUL BLOG va fi disponibil >>> AICI

Wednesday, January 30, 2013

Stiai ca...?


Stiai ca "Drumul inspre iad, de multe ori porneste chiar din Biserica..." (V.Pustan) Stiai asta?
Stiai ca de multe ori, chiar stand si ascultand o predica, o cantare sau o poezie in Biserica, noi putem fi o "prada" usoara pacatului?
Stiai ca cei mai multi care merg la amvoane, nu sunt in stare sa ajunga acolo?
Stiai ca cei mai multi din care canta, nu traiesc versurile cantarilor?
Stiai ca cei mai multi care indeamna pe altii sa traiasca o viata pe placul Domnului, nu o fac?
Stiai ca de multe ori cand cineva are nevoie de ajutorul nostru, noi intoarcem spatele?
Dar stiai ca Dumnezeu niciodata nu ti-ai intors spatele cand L-ai chemat, poate doar a intarziat?
Stiai ca de multe ori cand ne rugam, suntem cu gandul in alta parte?
Stiai ca atunci cand trimiti SMS-uri in timpul in care se predica, Dumnezeu vede cat de mult iti doresti tu sa inveti din Cuvantul Sau?
Stiai ca cei mai multi, dupa ce stau la masa cu Domnul, ajung acasa si se pun sa "predice" pe pastori si pe conducatori?
Stiai ca pocait nu esti niciodata, trebuie sa te lupti pentru asta in fiecare zi?
Stiai ca pocainta nu inseamna sa fi prezent la fiecare program de duminica, marti, joi, in Biserica?
Stiai ca un pocait adevarat merge la Biserica pentru a se putea "incarca" din Cuvantul Domnului, iar mai pe urma merge afara din Biserica si e o LUMINA pentru cel din lume?
Stiai ca pocainta se traieste cu fapta nu cu vorba?
Stiai ca daca nu te pocaiesti cu adevarat, nu vei ajunge niciodata in CER?
Stiai ca in clipa urmatoare vei putea pleca in vesnicie, in care...nu stiu, in cea pentru care te pregatesti acum?
Stiai ca daca ai incheiat un legamant cu Dumnezeu in apa botezului, nu e deajuns pentru a merge in imparatia lui Dumneze?
Stiai ca daca iti e rusine sa spui altora despre Dumnezeu, si El se va rusina de tine?
Multe lucruri care le faci in Biserica nu te vor ajuta sa mergi in Rai, daca in timpul rugaciunii tu trimiti mesaje, crezi ca Dumnezeu iti va asculta rugaciunea cand o vei inalta?
Repet ceea ce spunea V.Pustan: "drumul spre iad, de multe ori porneste din Biserica..." Vreau sa cred ca tu, cel care citesti asta, nu esti o prada usoara pacatului, vreau sa cred ca tu esti un copil al lui Dumnezeu care se comporta ca atare.
Dumnezeu sa te/ma ajute, AMIN!

1 comment:

Comentariile tale pot sa incurajeze...