Dupa 8 ani in care am impartasit ganduri cu cei aproape 40.000 de persoane care au urmarit postarile acestui blog, am decis sa trec la un nivel mai inalt. Nu stiu ce va urma, poate nu vor mai fi la fel de multi cititori sau "curiosi" insa, sper sa fie macar unul sau doi care va fi incurajat de acele postari. Vor fi mai multe lucruri interesante, pe langa postari, vor fi si altele, ca de exemplu o biblioteca, de unde vei putea descarca gratuit carti (crestine) electronice (ePub, PDF, MOBI, azw...etc), sau carti cu link-uri inspre magazinele de unde le poti cumpara; jocuri (intrebari din Biblie) direct pe site, fara a fi nevoit sa instalezi programe in calculator. Pentru moment versiunea pentru telefon este in lucru, asa ca, daca vrei sa arunci o privire, ai linkul mai jos. Pentru moment recomand sa intri de pe un calculator, pana versiunea pentru telefon va fi gata. Multumesc pentru atentie si vizita. Pana site-ul va fi gata, mai sunt exact:

NOUL BLOG va fi disponibil >>> AICI

Monday, October 8, 2012

Esti la Dispozitia Domnului?


video


Atunci cand suntem LA DISPOZITIA LUI, spunem pacatului NU si pacatul pleaca, ispita pleaca, Cel Rau pleaca de la noi, indiferent cat de mare ar fi ispita. Ajuta-ne Doamne sa fim LA DISPOZITIA TA, oricare ar fi problema care o vom intalni in drumul nostru. Spunem de multe ori si am spus si eu ca vreau sa fac voia Domnului, insa...de multe ori, cand am fost pusi la un mic test, am cazut fara nicio problema.
     Ucenicii au spus ca sunt gata ogoarele de recolta, si nu au asteptat sa vada daca pot castiga mai multi bani stand si facand alte lucruri, au mers in Numele Domnului si au propovaduit Evanghelia pe strazi, au spus celor bolnavi ca Dumnezeu ii poate vindeca, si asa a fost, erau vindecati.
     Atunci cand suntem la dispozitia Domnului, respectam pe cei pusi in conducerea orasului/tarii. Nu sunt un politician, am mai spus asta, insa cred eu ca in loc sa iesim pe strazi sa strigam IMPOTRIVA celor de la conducerea tarii, ar trebui sa iesim pe strazi si sa strigam cat ne tine gura despre cat de mult Dumnezeu ne-a iubit. Spunea un frate ca: "...noi credem ca oamenii ii pun la conducere pe cei care sunt la conducere, dar adevarul e ca Dumnezeu ii pune acolo..." Si e adevarat, avem conducatorii pe care ii meritam, nu putem sa facem nimic sa schimbam asta, putem insa sa ne rugam pentru ei...Asta inseamna sa fi la dispozitia Domnului, sa ajuti oamenii de pe strazi. Sa fi multumitor. Sa taci cand esti nevoit sa spui ceva ce nu are niciun rost. Sa vi in Biserica si sa plangi pentru starea de pacat in care traiesti. Asta inseamna SUNT AICI LA DISPOZITIA TA. Sa spui altora despre Dumnezeu, sa ajuti pe cel ce e in nevoie...daca facem asa, atunci putem sa cantam cantarea asta. Doamne ajuta-ne pe toti, AMIN!

No comments:

Post a Comment

Comentariile tale pot sa incurajeze...