Dupa 8 ani in care am impartasit ganduri cu cei aproape 40.000 de persoane care au urmarit postarile acestui blog, am decis sa trec la un nivel mai inalt. Nu stiu ce va urma, poate nu vor mai fi la fel de multi cititori sau "curiosi" insa, sper sa fie macar unul sau doi care va fi incurajat de acele postari. Vor fi mai multe lucruri interesante, pe langa postari, vor fi si altele, ca de exemplu o biblioteca, de unde vei putea descarca gratuit carti (crestine) electronice (ePub, PDF, MOBI, azw...etc), sau carti cu link-uri inspre magazinele de unde le poti cumpara; jocuri (intrebari din Biblie) direct pe site, fara a fi nevoit sa instalezi programe in calculator. Pentru moment versiunea pentru telefon este in lucru, asa ca, daca vrei sa arunci o privire, ai linkul mai jos. Pentru moment recomand sa intri de pe un calculator, pana versiunea pentru telefon va fi gata. Multumesc pentru atentie si vizita. Pana site-ul va fi gata, mai sunt exact:

NOUL BLOG va fi disponibil >>> AICI

Thursday, August 16, 2012

Esti multumit?

Privind in jur, la tot ce ma-nconjoara,
La ce-Ai creeat, Stapan Iubit
Te cant in gand a cata oara,
Dar parca-s tot nemultumit.

Privesc natura, ploaia, vantul
Aud al pasarilor ciripit
Ele toate-si canta cantul
Dar eu sunt tot nemultumit.

Privesc de pe genunchi in sus
Si vad un cer nemarginit
Un soare care-i la apus
De ce sunt tot nemultumit?

Am harul ca sa vad, sa merg,
Sa spun, s-aud, sa cant, sa strig
Trecutul meu murdar Tu-l stergi,
Dar eu sunt oare multumit?

Privesc la marea-nvolburata
Cand valuri cresc necontenit
Eu sunt ferit inca odata,
Pot atunci fi multumit?

Astept raspuns la rugaciune
Sa pot fi cel mai fericit,
Raspunsul parca nu mai vine
De ce? Pt c-am fost nemultumit.

Iar cand trec prin incercare
De cel rau aspru lovit,
Vreau ca Tu sa-mi dai scapare
Uit am fost nemultumit.

Ma-ntreb in gand a cata oara,
De ce nu-mi vi in ajutor,
De ce ma lasi sa zac in boala
De ce nu-mi mai esti Salvator?

Si-atunci cu-o dragoste de Tata
Printr-un vis Tu mi-ai vorbit
Mi-ai vorbit usor, in soapta
"Findc-ai fost nemultumit..."

Poezia asta mi-a pus-o Dumnezeu in minte in timp ce ma uitam pe fereastra si vedeam copacii care erau batuti in stanga si in dreapta de vantul puternic. Ma uitam sus pe cer, vedeam pasarele care zburau, care chiar daca "e criza", sunt tot acolo pe cer si canta asa frumos. Ma uitam la iarba care era miscata de acel vant puternic dar care nu murmura, asa cum facem noi de multe ori. Nu ni se pare un lucru ciudat asta? Nu ni se pare ca traim intr-o lume plina de nemultumire si suntem inconjurati de oameni care oricat au de mult, vor tot mai mult? Mi e mi se pare ca nu stim sa apreciem ce e cu adevarat important. De exemplu, vrem sa avem parte in viata doar de bucurii, fara sa trecem prin incercari, vrem sa intalnim doar oameni celebri, fara sa ne uitam ca langa noi avem persoane care sunt mult mai importante decat oricine altcineva? Stim noi sa apreciem cu adevarat ce ne-a dat Dumnezeu? Multumeste-te cu ce ai ca pana la urma asta conteaza cu adevarat...O zi binecuvantata la toti.

1 comment:

  1. Multumesc, o adevarata lectie de viata. As da orice sa invat sa fiu multumita chiar si prin greu, asta e lupta vietii mele. Esti o incurajare pentru mine. Un multumesc din toata inima!

    ReplyDelete

Comentariile tale pot sa incurajeze...