Dupa 8 ani in care am impartasit ganduri cu cei aproape 40.000 de persoane care au urmarit postarile acestui blog, am decis sa trec la un nivel mai inalt. Nu stiu ce va urma, poate nu vor mai fi la fel de multi cititori sau "curiosi" insa, sper sa fie macar unul sau doi care va fi incurajat de acele postari. Vor fi mai multe lucruri interesante, pe langa postari, vor fi si altele, ca de exemplu o biblioteca, de unde vei putea descarca gratuit carti (crestine) electronice (ePub, PDF, MOBI, azw...etc), sau carti cu link-uri inspre magazinele de unde le poti cumpara; jocuri (intrebari din Biblie) direct pe site, fara a fi nevoit sa instalezi programe in calculator. Pentru moment versiunea pentru telefon este in lucru, asa ca, daca vrei sa arunci o privire, ai linkul mai jos. Pentru moment recomand sa intri de pe un calculator, pana versiunea pentru telefon va fi gata. Multumesc pentru atentie si vizita. Pana site-ul va fi gata, mai sunt exact:

NOUL BLOG va fi disponibil >>> AICI

Wednesday, February 1, 2012

As vrea sa vizitez:

Cu toate ca pare ciudat pt unii, chiar mi-as dori sa vizitez aceste locuri. Stiu ca sunt multe riscuri: boli, caldura ziua iar noaptea frig, animalele salbatice...si multe altele, insa stiu ca daca Dumnezeu ar avea pregatit pt mine un loc ca si acesta pt a-mi trai tineretea, va purta El de grija la toate. Africa este un loc unde nu multi ar alege sa mearga, nu din cauza departari ci mai degraba din cauza fricii. Spunem ca vrem sa urmam si sa ascultam vocea lui Dumnezeu dar nu suntem gata sa mergem unde El vrea sa ne trimita. Haideti sa nu mai spunem ci sa facem tot ce promitem.
TOGO
MALI

UGANDA

MAKWATATA


Dar pana sa vizitez aceste locuri...am "de lucru" aici in Romania, in Arad, in jurul meu. Trebuie sa fim misionari in jurul nostru, pe urma sa incercam sa ajungem departe, ori noi nu suntem in stare sa ajutam pe cel care e la 5 metri de noi si sta cu mana intinsa.2 comments:

Comentariile tale pot sa incurajeze...