Dupa 8 ani in care am impartasit ganduri cu cei aproape 40.000 de persoane care au urmarit postarile acestui blog, am decis sa trec la un nivel mai inalt. Nu stiu ce va urma, poate nu vor mai fi la fel de multi cititori sau "curiosi" insa, sper sa fie macar unul sau doi care va fi incurajat de acele postari. Vor fi mai multe lucruri interesante, pe langa postari, vor fi si altele, ca de exemplu o biblioteca, de unde vei putea descarca gratuit carti (crestine) electronice (ePub, PDF, MOBI, azw...etc), sau carti cu link-uri inspre magazinele de unde le poti cumpara; jocuri (intrebari din Biblie) direct pe site, fara a fi nevoit sa instalezi programe in calculator. Pentru moment versiunea pentru telefon este in lucru, asa ca, daca vrei sa arunci o privire, ai linkul mai jos. Pentru moment recomand sa intri de pe un calculator, pana versiunea pentru telefon va fi gata. Multumesc pentru atentie si vizita. Pana site-ul va fi gata, mai sunt exact:

NOUL BLOG va fi disponibil >>> AICI

Saturday, September 10, 2011

Si tot cerandu-Ti Tie

Salomeea Stoica
De curand am ascultat o melodie, este cantata de sora Salomeea, ce m-a impresionat intr-un mod deosebit a fost adevarul spus prin aceasta cantare. In cele ce urmeaza, puteti citi versurile melodiei...daca crezi ca nu este adevarat ceea ce spun aceste versuri, poti sa ma contrazici pe mine, dar nu si ADEVARUL.

Primeste-mi, te rog, Doamne, atatea rugaciuni
Prin care-Ti cer si paine, si paza, si minuni
Caci am facut adesea din Tine robul meu
Nu eu ascult de Tine, ci tu de ce spun eu.


Gandindu-ma ca, daca iti cant si Te slavesc
Am drept sa-Ti cer atatea sa faci tot ce doresc
Nu tot cerandu-Ti Tie, sa fi Tu robul meu
Ci tu cerandu-mi mie, sa fiu eu robul Tau


O, iarta-mi felu-acesta gresit de-a ma ruga
Si-nvata-ma ca astfel sa stau in fata Ta
Fa sa-nteleg ca felul cel bun de-a ma ruga
Eu sa doresc in toate sa fie voia Ta.

De cele mai multe ori, cand ne rugam, trebuie sa cerem lui Dumnezeu cuvinte potrivite pt a ne ruga, ca Dumnezeu sa ne invete sa ne rugam. Cu toate ca suntem crestini, ne numim OAMENI POCAITI, spre rusinea noastra, nu stim cum trebuie sa ne rugam. Suntem obisnuiti sa cerem lui Dumnezeu sa ne dea, sa ne ajute, sa ne faca sanatosi, sa ne dea ajutor si cate si mai cate, insa, nu aceasta este o rugaciune placuta inaintea Domnului. Uitam sa multumim pt ca ne asculta de fiecare data...haide ca de acum inainte, cand ne punem pe genunchi sa ne rugam, sa cerem in primul rand CUVINTE DE LA DUMNEZEU, sa nu uitam NICIUNA DIN BINEFACERILE LUI. AMIN

No comments:

Post a Comment

Comentariile tale pot sa incurajeze...