Dupa 8 ani in care am impartasit ganduri cu cei aproape 40.000 de persoane care au urmarit postarile acestui blog, am decis sa trec la un nivel mai inalt. Nu stiu ce va urma, poate nu vor mai fi la fel de multi cititori sau "curiosi" insa, sper sa fie macar unul sau doi care va fi incurajat de acele postari. Vor fi mai multe lucruri interesante, pe langa postari, vor fi si altele, ca de exemplu o biblioteca, de unde vei putea descarca gratuit carti (crestine) electronice (ePub, PDF, MOBI, azw...etc), sau carti cu link-uri inspre magazinele de unde le poti cumpara; jocuri (intrebari din Biblie) direct pe site, fara a fi nevoit sa instalezi programe in calculator. Pentru moment versiunea pentru telefon este in lucru, asa ca, daca vrei sa arunci o privire, ai linkul mai jos. Pentru moment recomand sa intri de pe un calculator, pana versiunea pentru telefon va fi gata. Multumesc pentru atentie si vizita. Pana site-ul va fi gata, mai sunt exact:

NOUL BLOG va fi disponibil >>> AICI

Monday, July 25, 2011

Romania ZAMBESTE!!

Multi dintre noi suntem prieteni foarte buni cu cineva doar pana la un anumit moment, pana in momentul in care acea persoana incearca sa ne spuna greul prin care trece. Din momentul acela incepem sa ne departam de el. Il lasam singur tocmai cand are nevoie de cineva alaturi. DE CE?!?

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Avand in vedere ca in ultima vreme oriunde ne uitam intalnim tot mai multe persoane triste, majoritatea tineri, tineri care, dupa parerea mea nu au nici un motiv sa fie tristi. Ne-am hotarat sa facem o mica incercare. Nu stiu pt cati dintre noi e o idee buna sau rea dar...merita incercat. Ne-am hotarat ca in anul 2010-2011-2012 sa incercam sa facem cat mai multi oameni sa zambeasca. Oricine are nevoie de zambet. Nu promite nimeni ca vei si reusi, dar totusi sa incercam. Haideti ca anul acesta sa spunem cu totii ROMANIA, ZAMBESTE! cei care intra pe site sunt din diferite colturi ale tarii, nu suntem multi, dar PUTIN CU PUTIN SE FACE MULT. Gandeste-te ca si tu ai nevoie uneori de zambet, si tu esti trist, asta face parte din viata. Poate atunci cand ai avut nevoie de cineva care sa te incurajeze nu a fost nimeni care sa o faca, sau poate a fost dar nu persoana potrivita. Daca vrei sa nu se simta cineva ca si tine in acele momente, incearca sa incurajezi. Dumnezeu ne-a pus in suflet acest mic sentiment de INCURAJARE, nu exista om care sa fie doar fericit, in unele momente din viata avem si intristari pentru ca asa e viata. Incearca sa incurajezi pe cel care are mai multa nevoie de incurajare decat orice.

Dumnezeu sa ne ajute in aceasta mica lucrare.

AMIN!

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

ROMANIA ZAMBESTE!!!

1 comment:

Comentariile tale pot sa incurajeze...