Dupa 8 ani in care am impartasit ganduri cu cei aproape 40.000 de persoane care au urmarit postarile acestui blog, am decis sa trec la un nivel mai inalt. Nu stiu ce va urma, poate nu vor mai fi la fel de multi cititori sau "curiosi" insa, sper sa fie macar unul sau doi care va fi incurajat de acele postari. Vor fi mai multe lucruri interesante, pe langa postari, vor fi si altele, ca de exemplu o biblioteca, de unde vei putea descarca gratuit carti (crestine) electronice (ePub, PDF, MOBI, azw...etc), sau carti cu link-uri inspre magazinele de unde le poti cumpara; jocuri (intrebari din Biblie) direct pe site, fara a fi nevoit sa instalezi programe in calculator. Pentru moment versiunea pentru telefon este in lucru, asa ca, daca vrei sa arunci o privire, ai linkul mai jos. Pentru moment recomand sa intri de pe un calculator, pana versiunea pentru telefon va fi gata. Multumesc pentru atentie si vizita. Pana site-ul va fi gata, mai sunt exact:

NOUL BLOG va fi disponibil >>> AICI

Sunday, January 16, 2011

De ce...?!?

De ce oamenii Il cauta pe Dumnezeu doar atunci cand sunt in suferinta?!? Oare de ce lumea nu vede in Dumnezeu ceea ce ar trebuii sa vada cu adevarat...?!? Dumnezeu nu este doar CINEVA care sta undeva sus pe un scaun, asculta si spune "URMATORUL"...la EL cand mergem, ne asculta, ne ia in bratele Sale de Tata si ne spune ca NIMIC NU SE INTAMPLA LA VOIA INTAMPLARII. Toate lucrurile se intampla inspre binele nostru. Dumnezeu ne spune ca NICIUN FIR DE PAR NU CADE FARA STIREA LUI, de ce ar trebui sa ne facem griji pt altceva? Dumnezeu se ingrijeste pana si de firul acela de par care cade, si nu s-ar ingrijii si de bolile noastre? Unul din versetele mele preferate este "Daca vei trece prin ape, Eu voi fi cu tine si raurile nu te vor ineca; Daca vei merge prin foc, nu te va arde si flacara nu te va aprinde..." Daca spune asta Cuvantul Sau, nu cred ca minte. De multe ori stau pe ganduri si ma intreb oare de ce mie nu mi se intampla nimic prea grav, aud cazuri in jurul meu care ma infioara, dar niciodata nu mi se intampla nimic rau, doar celor din jurul meu...cu toate ca eu sunt muuult mai pacatos decat ei...am aflat raspunsul intr-o zi, cand am aflat ca o persoana apropiata e in spital, mi-am dat seama ca Dumnezeu imi vorbeste spunandu-mi... Eu te iubesc, dar mereu ma pui pe locul 2, nu vreau sa te trec pe tine prin incercarea aceasta prin care cel de langa tine, pt ca vreau sa vezi ca Eu sunt un Dumnezeu gelos, care te vreau doar pt mine, si sa vezi cu proprii ochi ca Eu, Tatal tau, nu feresc de suferinta nici pe cel mai putin pacatos...vreau sa Ma cauti cand esti sanatos, cand nu ai nevoie de nimic, nu doar atunci cand ai nevoie de bani, ai nevoie de sanatate...si altele. Dumnezeu mi-a raspuns la intrebarea aceea...ca si la celelalte, am cautat raspunsul in diferite carti, pe diferite site-uri crestine...dar raspunsul era atat de aproape, nu trebuia decat sa I-l cer lui Dumnezeu, sa ma aplec in rugaciune si sa Il intreb pe EL.
"Doamne, tata ceresc, vino in inima si sufletul meu...am atata nevoie de Tine. Stiu ca esti un Dumnezeu care trece PRIN incercari, nu PESTE ele. Stiu o, Tata ca atunci cand am avut nevoie de ceva de la Tine, Tu mi-Ai dat, cu toate ca eu Te suparasem atat de mult. Daca inainte umblam mai mult dupa placerile si lucrurile pamantesti, ajuta-ma ca de acum, din momentul acesta sa Te caut pe Tine mai mult si sa nu mai privesc la cel de langa mine, sa nu mai judec pe nimeni, sa nu mai vorbesc de rau, vreau sa Iti fiu Tie placut, nu imi pasa de nimic din asta' lume decat sa stiu ca odata, cand va fi sa mergem cu totii acasa sa fiu si eu printre cei carora sa le spui VINO, FIU BUN SI CREDINCIOS. Ajuta-ne la aceasta, In Numele Fiului Tau m-am rugat.....AMIN!

4 comments:

 1. NOTA 10 COSMIN, ESTE FOARTE ADEVARAT CE ZICI TU AICI!

  ReplyDelete
 2. nota 15:)
  ;)))
  glumesc.
  asa este, Dumnezeu vrea ca noi sa il cautam si atunci cand suntem fericit, foarte bine punctat!

  ReplyDelete
 3. Asa e Dumezeu vorbeste cand intr-un fel cand in altul dar omul nu ia seama. Ar trebui sa ne gandim la cat ne iubeste Dumnezeu si sa-I multimim pentru tot fie bine fie rau

  ReplyDelete
 4. Asa e Dumezeu vorbeste cand intr-un fel cand in altul dar omul nu ia seama. Ar trebui sa ne gandim la cat ne iubeste Dumnezeu si sa-I multimim pentru tot fie bine fie rau

  ReplyDelete

Comentariile tale pot sa incurajeze...