Dupa 8 ani in care am impartasit ganduri cu cei aproape 40.000 de persoane care au urmarit postarile acestui blog, am decis sa trec la un nivel mai inalt. Nu stiu ce va urma, poate nu vor mai fi la fel de multi cititori sau "curiosi" insa, sper sa fie macar unul sau doi care va fi incurajat de acele postari. Vor fi mai multe lucruri interesante, pe langa postari, vor fi si altele, ca de exemplu o biblioteca, de unde vei putea descarca gratuit carti (crestine) electronice (ePub, PDF, MOBI, azw...etc), sau carti cu link-uri inspre magazinele de unde le poti cumpara; jocuri (intrebari din Biblie) direct pe site, fara a fi nevoit sa instalezi programe in calculator. Pentru moment versiunea pentru telefon este in lucru, asa ca, daca vrei sa arunci o privire, ai linkul mai jos. Pentru moment recomand sa intri de pe un calculator, pana versiunea pentru telefon va fi gata. Multumesc pentru atentie si vizita. Pana site-ul va fi gata, mai sunt exact:

NOUL BLOG va fi disponibil >>> AICI

Friday, December 10, 2010

Nu te considera slab!!!

Legenda spune ca, intr-o zi, o tanara pe nume Alyshe a fost chemata de Dumnezeu sa vesteasca cuvantul Dmnului in cele mai salbatice locuri de pe pamant, pe o insula din Arica, plina de bastinasi. Tatal ei, care era un renumit om de afaceri, auzind spusele lui Alyshe, nu a fost de acord sa o lase. Aceasta fiind nevoita sa fuga de acasa, pentru a implini planul lui Dumnezeu. A ajuns in elicopterul cu care trebuia sa mearga inspre insula respectiva. Prietenul ei care era pilotul elicopterului a spus ca nu va ateriza pe acea insula de frica bastinasilor, va cobora din elicopter pe un cablu special. Inainte de a cobora, insa, prietenul ei a incercat din nou sa o convinga sa ramana, dar fara succes. S-a uitat la el, si l-a rugat ca dupa doua luni, sa revina cu elicopterul dupa ea, sa o duca acasa. A coborat....
Timpul a trecut repede, timp in care parintii si prietenii ei nu mai aveau nici o veste de la Alyshe, in tot acest timp credeau ca a murit imediat dupa ce a ajuns pe insula, fiind ucisa de bastinasi. Au trecut cele doua luni, iar prietenul ei, a decis sa mearga dupa ea, daca totusi e sa fie ucisa, macar sa incerce sa o gaseasca. Survoland zona, a zarit in acelasi loc unde a coborat Alyshe, o fata, cu multi bastinasi care cantau si slaveau pe Dumnezeu. Pilotul a aterizat si a mers la ea sa o intrebe ce se intampla. Unul dintre bastinasi a spus ca au fost multi barbati care au fost in misiune la ei, au fost ucisi pt ca o veche legenda a lor spune ca o femeie va fi trimisa de Dumnezeu sa salveze sufletele celor pierduti. Nimeni nu a avut curajul sa mearga acolo de frica acelor bastinasi.
Ce intelegi prin aceasta povestioara? Dumnezeu nu se uita ca esti tanar sau tanara, femeie sau barbat, bogat sau sarac...El te alege pe tine ca sa isi faca Numele de slava. Cere-I Lui imposibilul, si el il va face posibil, nu te gandi ca esti slab/a pt ca Dumnezeu nu a facut pe nimeni slab. Tu te faci singur. Fii o incurajare pt toti.

3 comments:

  1. cata dreptate au aceste cuvnte, Dumnezeu ne vrea sa fim unelte in mana Lui, sa ne lasam condusi de El.

    ReplyDelete
  2. Da, asa e...Multumesc pt comentariu, Domnul sa fie cu tine

    ReplyDelete

Comentariile tale pot sa incurajeze...