Dupa 8 ani in care am impartasit ganduri cu cei aproape 40.000 de persoane care au urmarit postarile acestui blog, am decis sa trec la un nivel mai inalt. Nu stiu ce va urma, poate nu vor mai fi la fel de multi cititori sau "curiosi" insa, sper sa fie macar unul sau doi care va fi incurajat de acele postari. Vor fi mai multe lucruri interesante, pe langa postari, vor fi si altele, ca de exemplu o biblioteca, de unde vei putea descarca gratuit carti (crestine) electronice (ePub, PDF, MOBI, azw...etc), sau carti cu link-uri inspre magazinele de unde le poti cumpara; jocuri (intrebari din Biblie) direct pe site, fara a fi nevoit sa instalezi programe in calculator. Pentru moment versiunea pentru telefon este in lucru, asa ca, daca vrei sa arunci o privire, ai linkul mai jos. Pentru moment recomand sa intri de pe un calculator, pana versiunea pentru telefon va fi gata. Multumesc pentru atentie si vizita. Pana site-ul va fi gata, mai sunt exact:

NOUL BLOG va fi disponibil >>> AICI

Tuesday, September 7, 2010

1. Vroia sa fie mai usoara caruta...

- Asculta, omul lui Dumnezeu! Fii bun si ia-ma in caruta, caci, uite duc in spate sacul acesta din greu incarcat...
- Bucuros te ajut, dar, uite, si caruta mea e din greu incarcata!....Dar, fie! Uite aici, in colt, un locsor!...Suie-te!...
Plecand cu caruta, la un moment dat, carutasul observa cu mirare ca cel suit sta cu sacul in spate.
- Ce faci, omule? Pune sacul jos! Ce stai cu el in spate?!?
- Pai spuneai ca duci greu in caruta si eu ma gandeam sa tin sacul in spate sa nu fie prea greu...

Am auzit si eu aceasta istorioara, daca e adevarat sau nu...nu stiu...Stiu insa ca pe plan spiritual multi crestini se aseamana cu personajul din povestirea de mai sus, stand cu greul in spate, nu stiu ca poate scapa de greul pacatelor aruncandul la picioarele Celui Rastignit si inviat pentru pacatele si mantuirea noastra.

No comments:

Post a Comment

Comentariile tale pot sa incurajeze...