Dupa 8 ani in care am impartasit ganduri cu cei aproape 40.000 de persoane care au urmarit postarile acestui blog, am decis sa trec la un nivel mai inalt. Nu stiu ce va urma, poate nu vor mai fi la fel de multi cititori sau "curiosi" insa, sper sa fie macar unul sau doi care va fi incurajat de acele postari. Vor fi mai multe lucruri interesante, pe langa postari, vor fi si altele, ca de exemplu o biblioteca, de unde vei putea descarca gratuit carti (crestine) electronice (ePub, PDF, MOBI, azw...etc), sau carti cu link-uri inspre magazinele de unde le poti cumpara; jocuri (intrebari din Biblie) direct pe site, fara a fi nevoit sa instalezi programe in calculator. Pentru moment versiunea pentru telefon este in lucru, asa ca, daca vrei sa arunci o privire, ai linkul mai jos. Pentru moment recomand sa intri de pe un calculator, pana versiunea pentru telefon va fi gata. Multumesc pentru atentie si vizita. Pana site-ul va fi gata, mai sunt exact:

NOUL BLOG va fi disponibil >>> AICI

Thursday, July 1, 2010

OrbulSe spune ca era odata un orb care era asezat pe trotuar si avea o bucata de lemn pe care scria:

"Va rog ajutati-ma, sunt orb."

Un creator de publicitate trecea pe acolo si vazand putinele monede din cutia cersetorului, a luat bucata de lemn, o intoarce si scrie un alt anunt. Pune bucata de lemn la loc si pleaca.

Seara a trecut din nou pe langa cersetor si cutia acestuia era plina cu bani. Orbul i-a recunoscut pasii si l-a intrebat ce a scris pe lemnul lui? "Nimic neadevarat fata de celalalt anunt, dar cu alte cuvinte". A zambit si a plecat

Orbul nu a aflat niciodata ce scria pe bucata de lemn, dar scria asa: "Azi e primavara, dar eu nu pot sa o vad..."

Schimba strategia cand un lucru nu iti iese si lucrurile se pot schimba.

Nu urma drumul marcat ca te va duce doar acolo unde au fost si altii.
Incearca sa fi un om de valoare si nu neaparat un om de succes...
Un om de succes este o persoana care poate construi o fundatie solida cu caramizile pe care altii le arunca in el.
Nu conteaza anii din viata ta ci VIATA din ANII tai.

No comments:

Post a Comment

Comentariile tale pot sa incurajeze...