Dupa 8 ani in care am impartasit ganduri cu cei aproape 40.000 de persoane care au urmarit postarile acestui blog, am decis sa trec la un nivel mai inalt. Nu stiu ce va urma, poate nu vor mai fi la fel de multi cititori sau "curiosi" insa, sper sa fie macar unul sau doi care va fi incurajat de acele postari. Vor fi mai multe lucruri interesante, pe langa postari, vor fi si altele, ca de exemplu o biblioteca, de unde vei putea descarca gratuit carti (crestine) electronice (ePub, PDF, MOBI, azw...etc), sau carti cu link-uri inspre magazinele de unde le poti cumpara; jocuri (intrebari din Biblie) direct pe site, fara a fi nevoit sa instalezi programe in calculator. Pentru moment versiunea pentru telefon este in lucru, asa ca, daca vrei sa arunci o privire, ai linkul mai jos. Pentru moment recomand sa intri de pe un calculator, pana versiunea pentru telefon va fi gata. Multumesc pentru atentie si vizita. Pana site-ul va fi gata, mai sunt exact:

NOUL BLOG va fi disponibil >>> AICI

Saturday, July 3, 2010

Citeste...

Test - Citeste textul urmator

Ctoeetarirci de la Cbdmgarie afrmia ca oeridna leierlotr dtnir-un canvut nu etse itmortnpaa. Catzoena daor ca prmia si umltia lertia din cuvant sa fie la lcoul lor. Ruestl leotilerr pot sa fie itnr-o dizdeorne ttolaa si datversunoama ptueti sa cttiii idanenuttoa fraa pemorble. Acset lcruu se derztaaoa faultpui ca cireerul nu csettie lretelie, ci cutvnaul inrteg.
------------------------
Traducerea textului de mai sus:

Cercetatorii de la Cambridge afirma ca ordinea literelor dintr-un cuvant nu este importanta. Conteaza doar ca prima si ultima litera din cuvant sa fie la locul lor. Restul literelor pot sa fie intr-o dezordine totala si dumneavoastra puteti sa cititi intotdeauna fara probleme. Acest lucru se datoreaza faptului ca creierul nu citeste literele, ci cuvantul intreg.
Eu incep sa am dubii. Poate ca studiul este valabil pentru engleza unde cuvintele sunt foarte scurte de obicei.

No comments:

Post a Comment

Comentariile tale pot sa incurajeze...